corona

Sant i Aniversari

Com molts ja sabeu, aquest passat dissabte 27 d’abril va ser el meu Sant, però a la vegada també va ser el meu aniversari. Sí, tot en un dia. Quin rotllo (direu)! Doncs no, mai m’he pogut queixar! Des de ben petita, sempre he rebut doble racció (tant de regals com de petonets!). Aquesta vegada queien les 28 primaveres, ohh que joveneta! :)

Ha sigut una setmana molt bonica, començant pel dia de Sant Jordi i acabant amb el meu aniversari.

El meu llibre de Sant Jordi va ser….BRIOXERIA del Xavier Barriga. A veure si aviat cau alguna recepta…

El dia del meu sant/aniversari va començar divendres (sí, un aniversari de 3 dies). Els meus alumnes em van preparar una megafesta, em van fer una super corona i em van regalar una foto d’ells molt bonica.

corona

L’endemà dissabte, entre molts altres regals que em van encantar (CDs, entrades per concerts, bolsos, tupperware porta-pastissos…), vaig rebre dos regals molt especials: un era un curs de fotografia amb Jackie Rueda, ja estic impacient per començar-lo!

Curs

pastanaga

(Packaging de la Roser artista)

IMG_4759

L’altre regal era anar al Monestir de Sant Fruitós de Bages per assistir a uns tallers de la Fundació Alicia. Allí vam presenciar 3 classes de cuina: una era Àvia 3.0 (fer menjar amb microones), l’altre era Carmanyola i Entrepà, i l’últim Cuines del món. Va estar molt bé i vam aprendre força, llàstima que el dia no acompanyava!

Us deixo unes fotos perquè en pogueu fer un tast!

alícia

cuina

espinacscuineralvocat

cullerot

Gràcies a tots els que d’alguna manera o altra, vau felicitar-me! I als que no també, per haver llegit aquest entrada! :)

G.R.À.C.I.E.S!!

Comparteix

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcat amb *